Disclaimer

Deze site is gemaakt en wordt onderhouden door Maximale. Wij gebruiken bij de totstandkoming van de inhoud zoveel mogelijk betrouwbare bronnen. Echter Maximale aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het geval de op deze site vermelde gegevens, berekeningen of prognoses onjuistheden bevatten. Aan de gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De berekende waardes en getoonde rentepercentages zijn aan wijziging onderhevig. De website is puur bedoeld als informatiebron. U dient de informatie niet te beschouwen als een persoonlijk advies.

Wij maken gebruik van externe advertentiebedrijven zoals Google om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geïnteresseerd bent. Als u hierover meer informatie wenst of als u wilt voorkomen dat deze bedrijven deze informatie gebruiken, klik hier.

Op Maximale.nl maken we gebruik van cookies.

Overname of vermenigvuldiging van de inhoud van deze website is - anders dan uitsluitend voor privégebruik - alleen toegestaan indien vooraf toestemming is verkregen van Maximale.